asztali lámpák

A LEDlampak.com kifejezetten nagyhansúlyt fektet arra, hogy asztali lámpa kínálatában mindenki megtalálja magának a megfelelő asztali lámpát.

Éppen ezért kínálatunkban a legegyszerűbb éjjeli fényként szolgáló asztali lámpa, a legmodernebb LED asztali lámpa és mindenféle íróasztal világítás is megtalálható.

Az asztali lámpák, mint minden más kategória elemei közül legegyszerűbben a szűrők segítségével választhat.

Válogasson LED asztali lámpák és hagyományos cserélhető fényforrással, ugyanakkor LED izzókkal felszerelt asztali lámpák közül minden stílusban, minden helyiségbe és méretben.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az LED asztali lámpák sokszor nemcsak pénzt, helyet is spórolnak Önnek!

A LED technológia folyamatos fejlődése lehetővé tette, hogy a designerek még nagyobb szabadsággal rendelkezzenek a tervezés során. Ez természetesen a LED asztali lámpákra is jellemző.Egyre több olyan összehajtható LED asztali lámpával találkozhat a kedves vásárló az üzletekben és a webáruházunkban egyaránt. Ezek az asztali pedi g nemcsak energát, helyet is spórolnak az Ön számára, használja azt akár egy kisebb íróasztalon íróasztali lámpaként vagy az éjjeli szekrényen. Sőt egyre több teljesen lapos összecsukható hordozható. akkumlátoros LED asztali lámpa megtalálható a ledlampak.com kínálatában is.

Miért hasznosak a "satus" asztali lámpák?

A satuval az íróasztal oldalára rögzíthető asztali lámpák paraktikuma abban rejlik, hogy nagyon kis helyet vesznek el az íróasztal területéből. Ugyanakkor ezek asztali lámpák az esetek nagy többségében forgatható fejjel és állítható benyúlással rendelkeznek, így a nagy méretű tervezőasztaloka is képesek teljesen bevilágítani. Egy satus LED íróasztali lámpa azért lehet igazán hasznos, mert nemcsak helyet és enrgiát, spórol, hanem a hőleadása is sokkal kisebb, mint a hagyományos vagy ECOhaogén fényforrással használt íróasztali lámpáké. Így sokkal kellemesebb hosszú munkaórákat eltölteni ezek mellett az asztali lámpák mellet.

Az éjjeli asztali lámpák

Rengeteg stílusban és méretben válogathatunk az éjjeli lámpák között. A választás során először is az éjjeli lámpa tényleges funkcióját kell eldöntenünk. Vagyis azt, hogy a lámpa csak éjjeli fényként vagy olvasásra is használva lesz. A választás során érdemes figyelembe venni az éjjeli szekrény magasságát, hiszen nekünk az ágyban az olvasáshoz olyan direkt fényre van szükségünk, ami a másik felet nem zavarja. Mindenképpen fontos odafigyelni arra, hogy az éjjeli asztali lámpán hol helyezték el a kapcsolót, fontos, hogy számunkra is kényelmes, könnyen megközelíthető helyen legyen. Ha semmiképpen nem találunk olyan asztali lámpát amin megfelelőhelyen van számunkra a kapcsoló, akkor érdemes elgondolkozni azon, hogy érintésre kapcsoló TOUCH asztali lámpát vásároljunk, természetesen Fényerőszabályozhat fényű LED asztali lámpát is egyre többet találni.