ufo lámpák(lencse formájú mennyezeti lámpák)

A LEDlámpák.com kínálatában minden stílusban talál Önnek megfelelő  úgynevezett "UFO lámpát", mennyezeti lámpát. Ezek közé a lámpatestek közé a legmodernebb LED mennyezeti lámpa, és a hagyományos muránói búrával készített mennyezeti lámpi is éppúgy beletartozik, mint a rusztikus vagy kovácsoltvas lámpatettel készített mennyezeti lámpa. Válogasson kedvére és rendelje meg az önnek leginkább tetsző terméket és díszítse vele otthona folyosóit! 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az UFO mennyezeti lámpák helye a lakásban

AZ UFO mennyezeti lámpák gyakorlatilag lapos kerek mennyezeti lámpák. Egyszerűségükből adódóan a legtöbbjük a legalacsonyabb árkategóriába tartozik. Ezért a legtöbbször nem nappaliban vagy hálószobában találkozhatunk, hanem folyosókon, mellékhelyiségekben, esetleg pincében, garázsban fordulnak elő.

A LED technika fejlődésével egyre több olyan LED mennyezeti lámpa is előfordul a gyártók és az üzletek -így ledlampak.com - kínálatában is minden további nélkül átveszi a hagyományos " UFO lámpák " helyét. Mivel a LED technikával a design és a fényerő is változik Az UFO lámpák egyre több helyiségben találnak otthonra.

Az UFO mennyezeti lámpa mérete

Manapság a 10 cm -es átmérőjű 2 cm magas ufo mennyezeti lámpáktól kezdve a 100-120 cm átmérőjű termékekig mindenféle előfordul. Éppen ennek okán ezeknek a lámpáknak a fényereje is nagyon különböző lehet. Éppen ezért a vásárlás során nagyon fontos a megfelelő átmérő, magasság design kiválasztása mellet a megfelelő fényerőre is odafigyelni. Lehetőség szerint egy-egy helyiségben több kisebb méretű UFO lámpát is érdemes használni.

A muranói mintás üvegek és a mennyezeti lámpa

Még manapság is rengeteg mennyezeti UFO lámpa készül muranói mintás üveggel. Ezek a burák általában vastag üvegből készülnek, sokszor különböző színű árnyalatokkal. A muranói mintás üvegek általában 30-50 vm átmérővel készülnek és a mennyezeti lámpa alaplapjához három ponton rögzíthetjük.

Az LED UFO lámpák

Az LED technológia az ufo lámpák gyártását is átalakította. Rengeteg olyan, úgynevezett LED mennyezeti lámpa is megjelent mostanra, ami a hagyományos termékeket könnyedén felválthatja. Bár az áruk ezeknek a lámpáknak magasabb, mint elődjeiknek, az energiatakarékos LED technológia és a méretek, főleg a magasság csökkenése ezt ellensúlyozza. Használatuk az áramszámlában azonnal meglátszódik. Így mostanában a hagyományos foglalattal szerelt ufo lámpákat is LED fényforrással érdemes használni.