kültéri függőlámpák

A kültéri függőlámpák akár beépített, akár cserélhető LED fényforrással készülnek nagyon fontos elemei a magasabb teraszoknak, erkélyeknek. A ledlampak.com kínálatában sokféle stílusban és színben talál küültéri függőlámpát, a legtöbbet a lámpacsaládjával együtt. Így a kültéri lámpák kiválasztása során akár az egész ingatlant megtudja ugyanavval a termékcsaláddal világítani. Ha nem LED lámpát választana akkor sem kell aggódnia, hiszen a webáruházunkban kapható lámpákhoz mindig biztosítjuk a megfelelő LED fényforrást is.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A kültéri Függőlámpák - kellemes hangulat az erkélyen és a teraszon

Amikor van egy kellemes ülősarok az erkélyen vagy teraszon könnyen kellemes hangulatot teremtenek a kültéri függő lámpák, maik szépen megvilágíthatják ezt a területet közvetlen fénnyel. A hagyományos foglalatokkal rendelkező függőlámpákat ráadásul fényerőszabályozóval is használhatja. Így a világítása hangulat bármikor hozzáigazítható a kívánt légkörhöz vagy a természetes megvilágítási feltételekhez. A ledlampak.com webáruházában számos szabadtéri függő lámpa, kültéri LED függeszték található, modern, klasszikus és rusztikus stílusban is. Ezek a lámpatestek természetesen a legtöbbször egy kültéri lámpacsalád tagjai. Így harmonizálnak az ingatlan többi kültéri lámpájával is.

A kültéri függő lámpák sokkal nagyobbak, mint beltéri társaik

A kültéri lámpákat nagy terhelésnek tesszük ki: napfény, UV sugarak, eső, szél és erős hőmérsékleti ingadozások. Ezek a hatások hosszú távon könnyen tönkre tehetik az átlagos lámpatestet. Ezért különösen fontos, hogy a külsõ függő lámpák különösen ellenálló anyagból készüljenek, és megfeleljenek az összes biztonsági előírásnak. Ugyanez vonatkozik a többi kültéri lámpára is. A kültéri függesztékek között is egyre kedveltebbek a  modern LED lámpák. Ennek az oka az hogy, a LED technikával szerelt lámpák- így a kültéri lámpák is - különösen tartósak és energiatakarékosak.
Kültéri függő lámpák széles választékban kaphatók a ledlampak.com webáruházában a kézzel kovácsolt modellektől a rusztikus stílusú lámpákon át a modern-futurisztikus változatokig, a választék minden ízlésnek megfelelő.

Az energiatakarékos LED kültéri függő lámpák

Annak érdekében, hogy a kültéri lámpák ne jelentsenek magas energiaköltséget, érdemes hosszú élettartamú lámpát választani ( a ledlampak.com -on csak ilyet forgalmazunk ).Ezekben a lámpákban nagyon ritkán cserélni a fényforrást, hiszen LED fényforrással kerülnek Önhöz.  Nagy fényerejük ellenére kicsi az energiafogyasztásuk. A legjobb természetesen LED  kültéri lámpát választani. A ledlampak.com -on található LED lámpák nagyon jó szín visszaadással, tisztességes fényerővel rendelkeznek, fényük általában meleg fehér színű, de természetesen választhat természetes fényű 4000 kelvin színhőmérsékletű LED lámpát is.Ezeknek kültéri függőlámpáknak a világítási hatékonysága sokszor akár 100 lumen / watt is lehet. Takarítson meg energiát kültéri lámpatestével, érezze magát úgy, mintha a második nappaliban lenne.