blog

Hogyan válasszunk LED izzót a házunkba?

Az energiatakarékos világítás napjainkban egyre fontosabbá válik, és a LED izzók az egyik legnépszerűbb választás ebben a kategóriában. De hogyan válasszunk a különböző LED izzók közül, hogy a legjobban illeszkedjenek otthonunkhoz és igényeinkhez? Itt vannak a fő szempontok, amiket figyelembe kell vennünk:

A lépcsőház megvilágításának jelentősége: biztonság, kényelem és esztétika

A lépcsőház megvilágítása gyakran mellőzött terület az otthonok és épületek kialakításában, pedig az megfelelő világítás növeli a biztonságot, elősegíti a közlekedést és javítja az esztétikát. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk, miért fontos a lépcsőház megvilágítása, és milyen tippeket érdemes megfogadni a legjobb eredmény elérése érdekében.

Hogyan alakítsuk ki a megfelelő ivilágítást irodánkban?

Amikor az irodában vagy a dolgozószobában dolgozunk, fontos, hogy megfelelő megvilágítás mellett végezzük a munkát. A megfelelő megvilágítás nem csak a szemünk egészségére, hanem az általános produktivitásunkra és hangulatunkra is hatással van. Különösen fontos a megfelelő megvilágítás az irodai tárgyalóasztalok esetében, ahol a megfelelő hangulat és a hatékony munka érdekében többféle megvilágítási lehetőség áll rendelkezésre.

Hogyan válasszunk íróasztal világítást?

Az íróasztalunkon lévő lámpa szerepe nemcsak a megfelelő megvilágítás biztosítása, hanem az íróasztal általános hangulatát is befolyásolja. Ahhoz, hogy hatékonyan dolgozzunk, fontos, hogy a megfelelő fényforrást válasszuk ki. Az íróasztallámpa kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, mert számos tényezőt kell figyelembe venni. Ebben a cikkben megnézzük, hogyan lehet az ideális íróasztallámpát kiválasztani.

A nappali az otthonunk egyik legfontosabb helyisége, hiszen itt töltjük az idő nagy részét, legyen az pihenés, családi programok vagy vendéglátás céljából. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a nappaliban az általunk választott bútorok, dekoráció és világítás is harmonizáljon egymással, és az általunk kívánt hangulatot sugározza.

Ebben a blogbejegyzésben arra szeretnénk fókuszálni, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő csillárt a nappalinkba.

2020.04.18 12:46
Világítás a teraszon

Milyen világítást használjunk a teraszon? Milyen biztonsági követelményeknek kell megfelelnie egy terasz világításnak?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ ebben a cikkben.

Biztonsági előírások - IP védettség a fürdőszobában

A fürdőszoba világítás sokkal komolyabb biztonsági követelményekkel bír, mint a lakás más területei. Azonban ezzel kapcsolatban is van olyan tévhit amit érdemes eloszlatni, helyre tenni.

LED lámpák VS hagyományos lámpák LED fényforrással
Ebben a cikkben a LED lámpák és a hagyományos foglalatokkal szerelt lámpák előnyeit és hátrányait taglaljuk.
Mitől drágább az egyik lámpa, mint a másik hasonló?

Az utóbbi időben több fórumon felmerült a kérdés, hogy bizonyos általunk forgalmazott lámpák mitől drágábbak, mint a hozzájuk hasonló amit máshol kap?

Ezekre a kérdéskre próbálunk meg ckkünkben( természetesen a teljesség igénye nélkül) reagálni