Beltéri lámpák

A LEDlampak.com kínálatában a rengeteg beltéri LED lámpa mellet kizárólag olyan lámpákat talál a kedves érdeklődő amik alkalmasak arra, hogy LED fényforrással is használják. Mi ezekhez a hagyományos foglalatokkal szerelt lámpákhoz kivétel nélkül LED fényforrást is adunk. Ez pedig azt jeleti, hogy aki a ledlámpák.hu webáruházból nem a LED mennyezeti lámpa, a LED csillár, a LED állólámpa, a LED spotlámpa vagy akár LED fali lámpa mellé teszi le a voksát és nem azt rendeli meg, az is biztos lehet abban, hogy további dolga, vásárlolni valója nincs, csak várni a villanyszerelőt aki felszereli, üzembe helyezi a terméket.

A ledlampak.hu által forgalmazott legfontosabb beltéri lámpa típusok:

Mennyezeti lámpák, LED mennyezeti lámpák

Egyedülálló szortimentünkben rengeteg különféle stílusú és kivitelű mennyezeti lámpa közül választhat a lakás bármelyik helyiségébe.

Csillárok, LED csillárok

A LED forradalom az összes világítási területen elterjedt. Honlapunkon olyan LED-csillárok választékát találja, amely egyedül álló.Eezek a LED csillárok hosszú távon jelentős energia megtakarítást is jelentenek, nemcsak a csodálatos designt.

Függőlámpák, LED függesztékek

A függőlámpák otthonunk egyik legfontosabb kiegésztítői. Akár egy LED függesztéket, akár hagyományos E14 vagy E27 foglalattal rendelkező függőlámpát szeretne -például az étkezőjébe fürdőszobájába-  rengeteg modern és klassikus kivitelt talál a ledlampak.com lámp webáruházában.

Fali lámpák

Mind az led fali lámpák, mind pedig a hagyományos éjjeli fali lámpák fontos elemei lakásunk belterének. Használhatjuk kiegészítő világításként szinte bármelyik helyiségben. Kínálatunkban mind a modern, mind a klasszikus fali lámpák széles választéka várja önt, krá kapcsolóval rendelkező típusok közül is.

Asztali lámpák

Éjjli szekrényeink komódjaink díszítik az aztali lámpák, amelyek, a legmodernebb LED asztli lámpáktól a klasszikus lámpaernyővel ellátott aztali lámpákig rengeteg féle kivitelben készülnek. 

Állólámpák

Az állólámpák, LED állólámpák jellemzően nappali- vagy hálószobánk kiegészítő világításként szolgálnak minket. A ledlámpák.hu kínálatában azonban rengeteg olyan állólámpát is talál amelyek képesek arra, hogy egy kisebb helyiséget akár önmagukban is bevilágítsanak.

Beépített lámpák

Korábban a beépített lámpák 6-8 cm átmérőjű lámpatestből és egy halogén izzóból álltak mit vagy lehetett billenteni vagy nem. Manapság ezek a lámpák is nagyon sokféle kivitelben készülnek. Még az LED beépített lámpák is sokféle megjeleneéssel rendelkezhetnek. Gondoljunk csak például a mennyezetbe épíett LED panelekre vagy a 15-20 cm átmérőjű mélysugárzókra. Kínálatunkban természetesen mind a hagyományos mind pedig az ultra modern beépített lámpákat megtalálja.

Falonkívüli spotlámpák

A falnkívüli spotlámpák legnagyobb előnye az, hogy ön eghatározhatja, hogy az egyes fejek milyen irányba világítsanak, beszéljünka kár led spotlámpáról, akár hagyományos kivitelről. Ezeknél a lámpáknál arra érdemes fogyelni, hogy sokszor -a koncentrált fény miatt- sokkal több fényforrással kell rendelkezzenek, mint szórtfényű társaik.