mennyezeti lámpák

A ledlampak.com kínálatában megtalálja a legmodernebb technikával készült és legújabb trendeknek megfelelő LED mennyezeti lámpák és a klasszikus kristály mennyezeti lámpák összes verzióját. Emellett persze minden stílus és méret előfordul. Minden helyiségbe kínálunk Önnek megfelelő mennyezeti lámpát. Ne felejtse el, hogy a ledlampak.com lámpa webáruházában minden lámpát LED fényforrással együtt kap!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A mennyezeti lámpák és a LED mennyezeti lámpák a lakás minden területén

Egy lakásban, családi házban nincs olyan helyiség ahol ne találkozhatnánk a mennyezeti lámpák valamilyen formájával. A LED lámpák elterjedésével még azokban helyiségekben is ahol -például egy szekrényajtó miatt- nehezen találtunk megfelelő mennyezeti világítást könnyedén találunk olyan megfelelően lapos kivitelű lámpát ami elfér.

A LED lámpák elterjedésével a mennyezeti lámpák formavilága is megváltozott, rengeteg különleges design lámpa készül manapság. Így egyre több különleges, egyedi formavilágú lámpát találni a ledlampak.com lámpa webáruházában is.

Mennyezeti lámpa a nappali szobában

A nappali az a hely a lakásban ahol a legtöbb időt töltjük. A gyerekek itt játszanak, itt beszélgetünk vagy itt nézünk TV -t. Ezért nagyon fontos, hogy milyen központi világítást választunk. Az egyik legmegfelelőbb és legkézenfekvőbb lehetőség a mennyezeti lámpa. Ennek kiválasztása során mindenképpen érdemes ügyelni arra, hogy a helyiség minden részében ugyanolyan világos legyen. Ezért már a ház tervezése során úgy kell kialakítani a mennyezeti kiállásokat, hogy megfelelő számú mennyezeti lámpa kerüljön a nappaliba. 

Folyosó világítás

A legtöbb mennyezeti lámpával  a folyosókon találkozhatunk. Ezek a lámpák szórt fényük miatt nagyon jól bevilágítják a keskenyebb hosszúkás helyiségeket is. A folyosók megvilágítása során sokszor használunk szögletes, lapos LED mennyezeti lámpát, de természetesen az UFO lámpák is nagyon népszerűek.

Mennyezeti lámpák a fürdőszobában

A fürdőszoba az egyik legnépszerűbb felhasználási helye a mennyezeti lámpáknak. A fürdőszoba biztonsági előírásai miatt azonban a legtöbbször IP védett mennyezeti lámpát kell használnunk. A ledlampak.com kínálatában nagy választékban talál ilyen IP védett mennyezeti lámpát is.

Hogyan kell felszerelni a mennyezeti lámpákat?

A mennyezeti lámpák felszerelése kivétel nélkül több ponton történik. A mennyezethez csak megfelelő tiplik és csavarok felhasználásával rögzíthetőek biztonságosan. Ezért a ledlampak.com tulajdonosai azt ajánlják, hogy minden esetben mennyezeti lámpa felszerelését bízza villanyszerelő szakemberre. 

A mozgásérzékelős, színváltós, távirányítós mennyezeti lámpák

A mozgásérzékelős mennyezeti lámpák segítségével sok energiát takaríthatunk meg még akkor is ha LED mennyezeti lámpába kerül beépítésre a mozgásérzékelő szenzor. Ezek a szenzorok ugyanis csak megfelelő fényviszonyok mellet kapcsolják fel a lámpát. A mozgásérzékelővel ellátott lámpákban a mozgásérzékelő mellet ugyanis egy fény érzékelő szenzort is elhelyeznek, ennek segítségével beállíthatjuk, hogy a lámpa milyen fényviszonyok mellet kapcsolódjon fel ha mozgás jelez a másik szenzor.

Nagyon sok mennyezeti lámpát látnak el távirányító vevőegységgel. Ezeknek az elektronikáknak a segítségével egy távirányítón keresztül nemcsak be-ki kapcsolhatunk egy mennyezeti lámpát, hanem szabályozhatjuk fényerejét színhőmérsékletét, sőt sokszor a fény színét is. Az ilyen mennyezeti led lámpák a legtöbbször egy csatoló segítségével a SMART home rendszerekhez is csatlakoztathatóak.