kültéri állólámpák

Kertünk közlekedési vonalait a legjobban kültéri állólámpa segítségével világíthatjuk meg. Ez teszi biztonságossá a közlekedést az udvaron sötétedés után. A ledlampak.com kínálatában nagyon sokfél méretű és kültéri állólámpa közül válogathat minden stílusban és méretben talál Önnek megfelelőt. A kültéri LED állólámpa kínálatunk kínálatunk rengeteg modern kültéri lámpát lámpát foglal magába. Válogasson kedvére és rendelje meg online ezeket a csodás világítótesteket komplett lámpacsaládjukkal együtt.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A kültéri LED állólámpák előnye

Minden kültéri állólámpa, így a kültéri LED állólámpák is öltöztetik a kertet és biztonságossá teszik a közlekedést a sötétben.

A LED állólámpák előnye a hagyományos foglalattal szerelt változatokkal szemben legínkább a méretekben rejlik. A LED technológia ugyanis sokkal kisebb méretet tesz lehetővé ugíanakkor egy LED -es kültéri állólámpa ugyanolyan fényerőt biztosít, mint a hagyományos.

Nagy előnyük még az energiatakarékosság és a rendkívül hosszú élettartam. Egy hagyományos E27 -es vagy E14 -es foglalatba tehető LED fényforrás ugyanis akár 15-20 ezer órával is rövidebb világít, mint egy beépített LED-del rendelkező kültéri állólámpa.

Milyen biztonsági előírásoknak kell megfelelni egy kültéri állólámpának?

Először is nagyon fontos, hogy időjárásálló legyen, hiszen sokkal több időjárási tényezőnek és viszontagságnak van kitéve, mint például egy kültéri mennyezeti lámpa.

Ezért a kültéri állólámpák gyártása során csak a legjobb minőségű fémeket használják a lámpa gyártók. Ilyen például a rozsdamentes acél vagy az alumínium. Ezek az anyagok nem korrodálódnak. 

A lámpa vásárlás során a víz és a por elleni védettségre is nagy figyelmet kell fell fektetni. Egy kültéri állólámpa direkt kap esővizet, de a locsoló rendszerből is könnyen érheti víz. Kínálatunkban rengeteg IP 44, IP 45, IP 54 védettségű kültéri állólámmpát talál. Attól függően érdemes válogatni, hogy mennyire van kitéve a temék az előbb felsoroltaknak.

A mozgásérzékelős kültéri állólámpák

Ezek a kültéri lámpák nemcsak a LED fényforrás miatt, hanem a rendszeres kapcsolás miatt is rengeteg enerhiát takaírtanak meg. Ezzel is csökkebtve a villanyszámlát. A beépített mozgásérzékelő szenzornak köszönhetően 10-12 méter távolságból, minimum 110 fokos szögben érzékelik a mozgásunk és csak a beállított értéknek megfelelő fényviszonyoknál kapcsolják be a kerti lámpáinkat. Ez nagyon hasznos lehet a kertünkbe tévedő tolvajokkal szemben is.