kültéri fali lámpák

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A kültéri fali lámpák a legelterjedtebb kültéri világítások a ház körül

Amikor valaki házat terveztet vagy vásárol, esetleg vásárolni készül először a ház külső részeivel találja szemben magát. Ezért is nagyon fontos, hogy a ház külső része megfelelő világítással rendelkezzen. A külső homlokzat megvilágítására a legalkalmasabbak a kültéri fali lámpák, LED lámpák. Ezek terjedtek el a legjobban. a ledlampak.com -on nagy választékban talál különböző kivitelű, méretű kültéri fali lámpát klasszikus és ultra modern stílusban is nagy a választék.

A kültéri fali lámpákkal szemben támasztott követelmények

Egy kültéri fali lámpa felhívja az érkezők figyelmét. Ezért ezek a lámpák általában nagyobb méretűek beltéri társaiknál. Mivel egy ilyen lámpát már nemcsak fedett helyen használunk a gyártók nagyobb figyelmet és energiát fektetnek a biztonságos használatra is, mint például egy kültéri LED mennyezeti lámpa kialakításakor. Ezért ezeknek a termékeknek az IP védettsége általában magasabb, IP 54, IP 65 védettséggel rendelkeznek.

Ugyancsak az időjárás viszontagságainak, változásainak köszönhetően nagyon fontos, hogy ezeknek a kültéri lámpáknak is kiváló minőségű alapanyagokból kell készülniük. A LED technológia fejlődésével és a nagy fényerejű LED lámpák megjelenésével együtt pedig egyre nagyobb az igény a "gondozás mentes" kültéri lámpákra, amikben nem, vagy csak nagyon ritkán szükséges fényforrást cserélni.

Sok funkció - sok féle kültéri fali világítás

Egy ház külső falán rengeteg helyen lehet szükségünk világításra, ezért a kültéri fali lámpák is nagyon sokféle stílusban, méretben és designban készülnek, valamint rengeteg finkciót képesek ellátni. A ledlampak.com minden stílushoz és funkcióhoz kínál megfelelő kültéri fali világítást a homlokzat megvilágításától kezdve a bejáratok, ajtók körüli világítás és az erkély megvilágítás is könnyen megoldható termékeink segítségével.

A klasszikus kültéri fali lámpák és LED technológia

Természetesen a LED technológia fejlődésével egyidőben egyre több LED kültéri lámpa jelent meg a piacon. Ugyanakkor megmaradtak a hagyományos, foglalattal szerelt kültéri lámpák is. Mi ezekbe a lámpákba minden esetben a megfelelő LED fényforrást szerezzük be Önnek. Így segítünk energiatakarékosabban működtetni a kültéri fali világítást.

Indirekt fali világítás a külső homlokzaton

Egyre többször merül fel az igény arra, hogy ne túl erős fénnyel, de emeljünk egy-egy fal részletet, vagy akár az egész ingatlant a többi közül, illetve fénycsóvával fessük meg a héz homlokzatát. Erre legjobb megoldás a kis fényteljesítményű LED kültéri fali lámpa indirekt fénnyel. Az ilyen világítótestek sokszor állítható fénycsóvával rendelkezek. Így lefelé és felfelé is különböző rajzolatot adnak a házon. Természetesen a falak színe mindig meghatározza azt, hogy milyen színhőmérséklete legyen egy ilyen lámpának, ezért a legtöbb ilyen kültéri világítás is többféle színhőmérsékletű fényforrással készül.

A kültéri fali világítás elektromos hálózatba kötése

A legjobb, ha a megvásárolt kültéri fali lámpát, LED fali lámpát, kültéri fali reflektort szakember helyezi üzembe. Ez különösen fontos azért, hogy a gyártók által készített biztonsági előírások be legyenek tartva, hiszen a kültéri fali világítások sokszor nem fedett helyre kerülnek, a nem megfelelő bekötés a szigetelés sérülését az pedig rövidzárlatot okozhat.